Alex: Vigtigt at vise, at man kan rejse sig

Kategorier

Alex Runarsson redder her straffespark mod AGF og er klar til en ny toppræstation i Brøndby på søndag.

Foto: Getty Images

Der var voldsom jubel i FC Nordsjællands omklædningsrum efter kampen, og målmand Alex Runarsson fik fortjente klap på skulderen fra alle sider.

Hverken holdet eller målmand Alex Runarsson havde nogen heldig dag i Hobro sidst, men det fik de alle og især Alex rettet grundigt op på med en stribe pragtredninger, bl. a. straffesparket fra Morten Duncan. Ikke så mærkeligt, at den stille islænding havde smil på læben:

– Det er vigtigt at vise, at man kan rejse sig. Det skal man kunne. Det nytter ikke at tænke på sidste uge. Der er altid pres på, og det skal man være klar til at kunne tage.

– Jeg er kun glad for, at jeg kunne hjælpe holdet i dag. Andre dage er det dem, der hjælper mig. Sådan skal det være. Vi vinder som hold og vi taber som hold, lyder det fra Alex Runarsson.

Den dobbelte målscorer, Emiliano Marcondes, var også klar med roser til Alex:

– Det var klart Alex, der skaffede os de tre point i dag. Hans redninger var afgørende i situationer, hvor kampen kunne være gået den anden vej. Hvis de havde scoret på straffesparket, var det nok blevet svært. Der var så mange chancer i den kamp, og vi gav også mange væk, siger Emiliano, der glædede sig over sit frisparksmål:

– Jeg havde en god følelse. Bolden lå et helt perfekt sted for mig, og jeg har masser af selvtillid, for jeg sparker rigtig mange frispark i nettet til træningen, lyder det fra Emiliano Marcondes, der nu har scoret 10 mål i sæsonen.