Værd at vide før aftenens kamp

Kategorier

FCN havde svært ved at finde plads i det kompakte AGF-forsvar, men forhåbentlig lykkes det bedre mod SønderjyskE.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spiller i aften kl. 19.00 mod SønderjyskE hjemme i Right to Dream Park. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp.

…FCN og SønderjyskE har mødt hinanden 31 gange i Superligaen, og samlet set er FCN bedst med 14 sejre, mens SønderjyskE har vundet 11 gange, og 6 kampe er endt uafgjort. 18 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN vundet de 8, mens 4 er endt uafgjort og 6 med sejr til sønderjyderne.

…sidst SønderjyskE gæstede Right to Dream Park var i forårets Mesterskabsspil, hvor FCN vandt 4-1 på mål af Emiliano Marcondes, Ernest Asante, Mathias Jensen og Marcus Ingvartsen.

…Emiliano Marcondes med sit mål mod AGF nu har scoret fire mål i de seneste tre kampe og seks mål i alt i denne sæson. Det bringer Emiliano Marcondes op på tredjepladsen på Superligaens topscorerliste, kun overgået af holdkammerat Ernest Asante med syv mål og Hobros Alexander Kirkevold med otte.

…FCN har fået en fantastisk start på denne sæson og ligger nr. 1 med 19 point efter 9 spillerunder. Til sammenligning var FCN kun ét point fra bunden med sølle 7 point efter 9 spillerunder i sidste sæson. Altså en forbedring på 12 point. SønderjyskE stod på 8 point på samme tidspunkt i fjor og har altså også forbedret sig lidt til 10 point nu.

…dagens dommer, 36-årige Anders Poulsen, er i gang med sin 7. sæson som Alka Superliga dommer. Det er første gang i denne sæson, han dømmer en kamp med FC Nordsjælland som deltager.

…FCN træder ind i DBU Pokalen her i 3. runde og har trukket udekamp mod DS-topholdet Vejgaard B. i Aalborg. Pokalkampen mod Vejgaard spilles på onsdag 27. september på Soffi Road kl. 16.15. De fleste af rundens pokalkampe er afviklet i denne uge, men FCN må på grund af Superligafodbold både i mandags og i dag vente med pokalfodbold til næste uge.