U/17 måtte kæmpe hårdt for sejren

Kategorier

Oliver Tølbøll (her i aktion mod Brøndby) scorede til 3-1 mod Haderslev.

FC Nordsjællands U/17 Ligamandskab vandt lørdag 3-2 over Haderslev i en kamp med en hektisk afslutning.

Akkurat som i Superligakampen aftenen forinden mod SønderjyskE måtte de unge tigre også kæmpe hårdt i slutfasen for at holde en smal føring. Men mens det lykkedes sønderjyderne at udligne i Superligaen på sidste spark holdt FCN stand mod de unge fra Haderslev og vandt 3-2.

At det skulle blive så spændende var dog langtfra nødvendigt. FCN U/17 tog initiativet fra start og var det bedste hold i 1. halvleg, selv om der også var en del usikkerhed i pasningsspillet. FCN kom fortjent foran 1-0 ved Oliver Villadsen, der udnyttede en ripost efter afslutning fra Oliver Tølbøll, som slap igennem på et langt udspark fra målmand Frederik Terp. På en forsvarsfejl fik Haderslev dog udlignet til 1-1 inden pausen.

2. halvleg var næsten kun lige startet, da Alexander Stjernegaard lidt heldigt igen kunne bringe FCN foran 2-1 efter et hjørnespark. Og det lignede vejen til en sikker sejr, da Oliver Tølbøll scorede til 3-1 på oplæg fra Oliver Villadsen. Men dels missede tigrene flere gode muligheder for at lukke kampen med et mål eller to mere, og dels kæmpede de sønderjyske gæster hårdt for at komme tilbage. Og efter en reducering til 2-3 kort før tid, blev det nærmest en panisk afslutning, før tigrene havde sikret de tre point.

U/17 træner Kasper Kurland siger:
– Vi mistede kontrollen og modet i stedet for at fastholde bolden. Sejren kommer alligevel til at hjælpe drengene i processen videre frem, og de var meget glade bagefter.

Næste opgave for U/17 er pokalkamp i aften kl. 19.00 mod AB på Skovdiget i Bagsværd, og næste kamp i Ligaen er på lørdag i Vejle, hvor FCN U/19 også skal spille mod Vejle.