U/11 øverst på podiet ved stort stævne

Kategorier

Farum BK/FCN U11 har deltaget i “Danbolig Niels Hald Cup” hos FA 2000 på Frederiksberg.

Stævnet anses på U/11 og U/12 niveau som “det uofficielle DM”, hvor stort set alle de bedste hold fra hele landet deltager. 

For Farum BK/FCN U/11 blev det til en sikker puljesejr i det indledende gruppespil, hvor holdet mødte AGF, værterne fra FA 2000 samt HB Køge, inden det i ligeså sikker stil blev til en 1. plads i mellemrunde puljespillet efter sejre og godt spil mod Svendborg og BSV.

Derefter mødte de unge tigre AGF igen i kvartfinalen, som blev vundet med 4-2, inden OB blev slået lidt heldigt i semifinalen med 2-1. I finalen ventede KB/FCK, og den blev vundet af Farum BK/FCN med 3-0, hvorefter drengene fra Farum kunne stille sig øverst på podiet, efter en hård, men også rigtig god og lærerig turnering.

– Helt som forventet, så blev det en rigtig god og lærerig turnering for vores drenge samt os trænere. De ting som vi har arbejdet med i vores spil gennem hele opstarten, fik vi arbejdet videre med gennem turneringen og flere af tingene lykkedes godt for os, siger, siger René Klok, specifik-ansvarlig hos FCN.