Tre FCN-spillere med i dansk storsejr

Kategorier

Victor Nelsson har forlænget sin aftale til 2021.

Boesenfoto.dk

Mange FCN-spillere vender i dag retur med gode landskampoplevelser i bagagen.

Danmarks U/21 landshold vandt tirsdag aften i Aalborg med tenniscifrene 6-0 over Litauen og fulgte dermed perfekt op på sidste uges 3-0 sejr på Færøerne. Og igen havde FCN tre mand med fra start.

Mathias Jensen var igen anfører for U/21 landsholdet og den styrende kraft på midtbanen, indtil han et kvarter før tid “fik fri” efter veludført arbejde og mange chanceskabende afleveringer. Mads Mini Pedersen spillede hele kampen og skabte ravage i Litauens forsvar med sin speed på venstrekanten, selv om hans indlæg ikke altid blev behandlet efter fortjeneste. Og Victor Nelsson spillede igen alle 90 minutter centralt i det tre mands forsvar, der stort set ikke gav chancer væk i to kampe. Viktor Tranberg har også været med i U/21 landsholdstruppen men fik ikke spilletid.

Mandag aften spillede Marcus Gudmann og Nicolai Baden Frederiksen igen for Danmarks U/18 landshold mod Holland, og mens danskerne tabte første kamp 1-2 blev det denne gang uafgjort 1-1. Igen var det med Nicolai Baden Frederiksen som dansk målscorer.

Mathias Rasmussen har været med Norges U/21 landshold, men han fik ikke spilletid, da Norges U/21 i aftes spillede 0-0 hjemme mod Israel.

Målmand Alex Runarsson sad på bænken, da Islands A-landshold sent  i aftes vandt med 2-0 hjemme over Ukraine, og Alex kommer således tilbage i sidste øjeblik før dagens træning i Right to Dream Park.