Tranberg: Vi blev straffet for skidt 2. halvleg

Kategorier

Publikum i Right to Dream Park tog sig ligesom FCN-spillerne til hovedet, da gæsterne udlignede lige til sidst.

Foto: Rie Neuchs

Udligningen i de sidste sekunder satte sig som en kæmpe skuffelse hos alle FCN-spillerne.

Der var nærmest gravkammer-stemning i FC Nordsjællands omklædningsrum. Alle følte, at de havde “tabt” med 2-2, selv om det ene point fortsat kan holde FCN i toppen af Alka Superligaen, og selv om 20 point efter 10 kampe ser ganske pænt ud i tabellen.

Viktor Tranberg udtrykte det således:
–  Vi er dybt skuffede lige nu, men det er ikke kun på grund af målet lige til sidst. Det er hele 2. halvleg, det er galt med. Vi angriber dem slet ikke på samme måde som i 1. halvleg. Det virker som om, det er to forskellige hold, vi spiller med før og efter pausen.

– Der var lige en periode i 2. halvleg, hvor vi var ved at få godt fat igen, men vi holder ikke ved og bliver straffet for et forkert mindset. Pludselig lugtede de blod, og så blev det svært. Det er en slem én at sluge lige nu, men vi må indrømme, at vi ikke hængte sammen som hold, ligesom vi gjorde i 1. halvleg, siger Viktor Tranberg.

Mads Aaquist var med fra start for første gang og kæmpede, så han til sidst var ved at få krampe. Han blev derfor også udskiftet lige som tillægstiden startede og kunne se udligningen fra bænken:

– Det er den mest irriterende måde at miste point på, men vi tog for mange forkerte beslutninger med bolden i 2. halvleg. Det føltes som om, de fik os lukket bedre ned, så vi ikke rigtig kunne finde den plads, vi havde før pausen.

– I hele 1. halvleg kørte vi rigtig godt rundt med bolden, men det kunne vi ikke få til at fungere i 2. halvleg, hvor vi overlod for meget til dem, siger Mads Aaquist, der ydede en stor arbejdsindsats og var med i begge FC Nordsjællands scoringer.