Storsejr til U/19 over AGF – se målene

Kategorier

U/19 vandt lørdag 5-0 i Århus, mens U/17 måtte indkassere et nederlag på 0-2 til AGF.

U/19 Liga: AGF-FCN 0-5 (0-1)
Mål: 14. minut 0-1 Andreas Olsen. 54. minut 0-2 Andreas Olsen. 75. minut 0-3 Jakob Johansson. 85. minut 0-4 Andreas Olsen. 89. minut 0-5 Niklas Toft Kristiansen.

FCN U/19 fik en storsejr med hjem fra turen til Århus lørdag i en kamp, hvor Andreas Olsen var i sprudlende målhumør og nettede tre gange. Efter 1-0 til tigrene ved pausen tog det for alvor fart i det sidste kvarter, hvor den solide 2-0 føring blev øget til sejrscifrenepå 5-0. FCN har nu to sejre og to nederlag i sine første fire kampe i sæsonen.

Cheftræner Morten Karlsen siger:

– Det var en rigtig god holdpræstation. Vi har i et stykke tid set tegnene i hverdagens træning, og så rammer vi en dag, hvor vi taktisk spiller en flot kamp. Det var imponerende at se, hvordan spillerne kunne udfolde sig individuelt på baggrund af den stærke holdindsats.

U/17 Liga: AGF-FCN 2-0 (1-0)
Mål: 19.minut 1-0. 71. minut 2-0.

I modsætning til U/19 måtte U/17 drengene tage et nederlag med i bagagen hjem fra Århus. Selv om FCN havde bolden mest i 1. halvleg, havde holdet svært ved at omsætte det til målchancer, og midtvejs i halvlegen kom AGF i stedet foran efter en hurtig omstilling.

2. halvleg blev med meget rodet spil, og det meste foregik desværre på AGF’s præmisser med meget duelspil, og AGF afgjorde kampen endeligt ti minutter før tid efter en standardsituation.