Støt Kasseløbet via Mobile Pay

Kategorier

Onsdag eftermiddag kl.17.15 vil der være gang i Kasseløbet, som er et velgørenhedsløb, hvor der samles penge ind til syge børn hos Børnehuset SIV i Farum. Det er et familieløb, hvor ruten er 1 km, og den starter ved Right to Dream Park, hvor FCN spiller sine hjemmekampe.

Så tag hele familien med og støt en god sag, hvor alle pengene går til børnene hos Børnehuset SIV.

Det er andet år at Kasseløbet afholdes, og som en ny ting er det muligt at støtte via Mobile Pay. Læs længere nede for hvordan du kan gøre det.

Læs mere om hele arrangementet og hvordan du tilmelder dig lige HER.

Du kan også støtte via Mobile Pay
Hvis man ikke har mulighed for at gøre sig gældende som løber, er der selvfølgelig også mulighed for at støtte på anden vis. I år er det endnu nemmere, da donationer til det gode formål også modtages via Mobile pay på: 30783635.