Reaktioner fra sejren over Vejgaard

Kategorier

17-årige Mikkel Damsgaard fik sin debut for FCN på midtbanen og kvitterede med assist og 90 minutter:

’Vi startede godt ud og spillede flot. Vi kørte sådan set bare bolden rundt i starten selvom de stod langt nede, det gav to hurtige mål og det var godt.’

‘Det var fedt at spille 90 minutter, holdet gjorde det let for mig, da de hjalp mig. En stor ære at få lov til at spille de første minutter. Det er gået hurtigt siden jeg var med på træningslejren i sommer. Jeg går og venter på mine muligheder, det hele skal lige passes ind med skole, U/19-kampe, men det er bare om at gøre det så godt som muligt,’ fortalte Mikkel Damsgaard efter kampen.

19-årige Mathias Rasmussen blev dobbelt målscorer i opgøret, hvor specielt det ene mål var en perle:

’Jeg synes, at vi spiller en professionel kamp, og vi udnytter vores chancer til fulde og går sikkert videre. Det fungerede godt med at vi var tre inde på midten, det gjorde at vi hele tiden kunne kombinere i små trekanter og udnytte hinanden styrker og det føltes rimelig naturligt.’

‘Det første mål kom efter en super pasning fra Damsgaard, og så var det bare at sætte foden på den første gang og se den gå ind. Dejlig aflevering til et flot mål,’ sagde Mathias Rasmussen.

Nicolai Larsen fik sin debut for FCN i målet, og var hele tiden livlig med god kommunikation til resten af holdet.

’Det blev en rigtig fin kamp, hvor vi vinder sikkert 4-0. Vi faldt lidt i tempo undervejs, og kunne have gjort det bedre i starten af 2.halvleg, men fik lukket kampen og fik kontrol igen.’

‘Det har været en spændende og udfordrende start, det er en lidt ny måde at gøre tingene på. Jeg er vant til at spille op nede bagfra, men det er endnu mere ekstremt her i FCN og kan jeg mærke at der er en klar tilvænningsperiode i forhold til målmandstræningen, som uden at det skal blive for teknisk, kræver nogle andre ting af mig og det prøver jeg at finde ud. Det skal nok komme, og det er vildt spændende og jeg glæder mig til at få det helt ind under huden,’ sagde Nicolai Larsen efter sine første 90minutter i FCN-trøjen.