Hjulmand: Vi skal skabe noget nyt

Kategorier

Foto: Getty Images

– Uden Mini skal vi spille lidt anderledes, men der er stor kvalitet i truppen og jeg har en tro på alle spillerne, så vi finder løsninger, siger FC Nordsjællands cheftræner.

FC Nordsjælland tager mandag kl. 19.00 imod AGF i Right to Dream Park, og FC Nordsjællands cheftræner glæder sig til kampen:

– Vi er glad for, at vi nu spiller hjemme igen og har haft en god lang uge til at forberede os til mødet med AGF, et hold som svinger meget. Men AGF kommer næsten altid ud med en god præstation efter en dårlig kamp, så jeg tror, vi kommer til at møde et AGF-hold i bedste udgave.

– Vi har haft nogle drabelige og tætte kampe mod dem, og AGF har haft et godt transfervindue. De har mange strenge at spille på, så det er nok kun et spørgsmål om tid, før det klikker for AGF. Vi må bare fokusere på os selv og finde den rigtige rytme og aggressivitet, så vi stadig skaber målchancer med fremadrettet spil, siger Kasper Hjulmand.

Han må se bort fra den lynhurtige venstrekant Mads Mini Pedersen, der blev alvorligt skadet i sidste minut af kampen i Horsens og vil være udenfor i et par måneder. Om det siger Hjulmand:

– Det er et tab, men vi må skabe noget nyt. Der er stor kvalitet i truppen, og jeg har en tro på alle spillerne. Der er flere muligheder. Patrick da Silva er en mulighed og har noget af det samme som Mini og vælger vi Mtiliga, bliver det bare en lidt anden måde at spille på.

– Vi arbejder hele tiden på at finde de rigtige relationer op til kampene, hvor vi 90 til 95% procent af tiden fokuserer på det samme. Det resterende bruger vi på at forberede os på modstanderen, og så gælder det ellers bare om at fyre den af i kampene og blive klogere af dem, siger Kasper Hjulmand.

FCN spiller to hjemmekampe i den kommende uge. Mandag aften kl. 19 gælder det altså kampen mod AGF, og på fredag kl. 19 kommer SønderjyskE på besøg i Right to Dream Park. Køb billet HER