Hjulmand: Vi skal knokle for hvert point

Kategorier

En meget stærk holdindsats gav sejr over FCK, og det bliver hårdt arbejde igen i Horsens.

Boesenfoto.dk

– Vi har fået en god sæsonstart men er kun kommet et lille stykke. Der er langt igen, og det gælder om at holde fokus, siger FC Nordsjællands cheftræner før fredagens kamp i Horsens.

FC Nordsjælland har haft 10 spillere afsted på diverse landshold, så først i dag har hele truppen været samlet igen til træning frem mod kampen i morgen i Horsens kl. 18.00 i Casa Arena. Det er en udfordring med så kort en forberedelsestid, men cheftræner Kasper Hjulmand klager ikke:

– Det er første dag, vi kan træne målrettet sammen og få tunet ind på Horsens-kampen. Men vi ser på det positive. Alle er tilbage fra landskampopgaver uden skader, og de spillere, der ikke har været afsted, har brugt tiden fornuftigt herhjemme med masser af individuel træning.

– Mtiliga er blevet helt klar igen, og Fellah er også ved at være der fysisk, hvor han skal være. Det er rigtig godt, for vi har fire Superligakampe og en pokalkamp indenfor de næste tre uger, så der bliver brug for mange spillere, og flere er kommet tættere på holdet, lyder det fra Kasper Hjulmand.

– Nu er al fokus rettet ind på Horsens, og vi skal igen finde ind til kernen af det, vi kan præstere. Vi skal finde det udtryk i holdet, som vi har spillet med hidtil, og så selvfølgelig få det  justeret ind efter Horsens. Det kræver top fokus. Vi har fået en god sæsonstart, men heller ikke mere.

– Vi er kun kommet et lille stykke, og der er langt igen. Der er masser af eksempler på, at det har vendt hurtigt igen for hold, der er kommet godt fra start. Vi ved, at det er skrøbeligt, hvis man ikke fortsat arbejder hårdt på træningsbanen hver eneste dag. Det har vi respekt for, og vi skal knokle for hvert point. Det gælder om hele tiden at være mentalt klar, siger Kasper Hjulmand.

I sidste sæson endte kampen i Horsens målløs, mens FCN vandt 2-1 på hjemmebane. Altså to meget tætte kampe, og sådan bliver det nok igen i morgen kl. 18 på Casa Arena i Horsens.