Hjulmand: En koncentreret og professionel indsats

Kategorier

Cheftræner Kasper Hjulmand var tilfreds med indsats efter at FCN havde vundet 4-0 over Vejgaard i pokalen.

’Jeg synes, at vi med vores start fik lukket kampen hurtigt med de to mål og en koncentreret indsats. Der var lidt tendenser omkring vores forsvarsspil, man kunne blive lidt nervøse for, at vi ikke tog vores dueller seriøse nok, men alt i alt en kamp vi kontrollerer fuldstændig. En professionel og koncentreret indsats’

’Vi havde flere af de unge med, som klarede det rigtig fint. Og 4 stykker der fik debut, Nicolai Larsen i målet, som fik vist sig godt frem og kommunikerede godt til hele holdet. Og Mikkel Damsgaard er en super intelligent spiller med et stort potentiale, han bliver bedre og bedre fra hver gang han er med omkring holdet. Han finder gode rum at bevæge sig, og spiller hele tiden klogt. Og så kom Frederik Christensen og Nicolai Baden også ind til sidst og fik vist sig lidt frem, det var dejligt at se. En god dag på kontoret, sluttede Hjulmand.