FCN sikkert videre i pokalen

Kategorier

Mathias Rasmussen havde en fin eftermiddag i Vejgaard.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland vandt onsdag eftermiddag med 4-0 over Vejgaard Boldspilklub, som holder til i Aalborg.

Norske Mathias Rasmussen sørgede for to mål, hvoraf det ene var en sand perle. Andreas Olsen åbnede ballet til føring på 1-0, mens Mohammed Fellah lukkede kampen i 2.halveg på straffespark.

FCN havde skiftet stort set hele holdet ud i forhold til sidste uges Superliga-kamp, det var kun Patrick Da Silva der var genganger fra 2-2 kampen mod SønderjyskE.

Hele 4 spillere fik deres debut for førsteholdet, og to af dem startede inde. Nicolai Larsen fik sin første kamp i målet, mens Mikkel Damsgaard (årgang 00) spillede alle 90 minutter på midtbanen. I 2.halvleg fik Frederik Christensen (årgang 00) og Nicolai Baden (årgang 00) også deres debut, hvor Baden var tæt på at score på et langskud.

Over 1.000 tilskuere havde fundet vej til Soffy Road, og de fik en hurtig åbning på kampen. Andreas Olsen scorede allerede efter 9 minutter, da et dårligt udspark fra Vejgaard-målmanden hurtigt blev ekspederet videre fra Mathias Rasmussens fødder og ud til Andreas Olsen der rundede keeperen og scorede i det tomme mål til 1-0.

Bare tre minutter senere sørgede Mathias Rasmussen for et sublimt mål, da Mikkel Damsgaard chippede bolden på smukkeste vis ind bag forsvaret og Rasmussen first-timede bolden ind langs stolpen til 2-0, og det punkterede Vejgaards håb om en stor overraskelse.

Resten af 1.halvleg bød på en del halve chancer, men det var først i 2.halvleg at kampen realt blev lukket, da Mathias Rasmussen scorede sit andet mål. Nordmanden headede Andreas Olsen indlæg i nettet.

I 65 minut blev der begået straffespark på Mohammed Fellah, der selv sparkede og scorede til 4-0, da han satte bolden til venstre for målmanden.

Vejgaard havde et par muligheder for at få reduceret, men Nicolai Larsen var vågen, de gange nordjyderne var farlige.

FCN er dermed videre i DBU Pokalen, hvor Hobro venter i næste runde. Og på søndag tager holdet igen til Jylland, nærmere bestemt Silkeborg, hvor der er kickoff kl.12.00.

Vejgaard Boldspilklub-FC Nordsjælland
9min: 0-1, Andreas Olsen
12min: 0-2, Mathias Rasmussen
59min: 0-3, Mathias Rasmussen
65min: 0-4, Mohammed Fellah

Startopstillingen:
Nicolai larsen
Tobias Mikkelsen
Benjamin Tiedemann
Andreas Skovgaard
Patrick Da Silva
Collins Tanor ( Frederik Juul Christensen, 71min)
Mathias Rasmussen
Mikkel Damsgaard
Jakob Johansson (Mads Aaquist, 66min)
Andreas Olsen (Nicolai Baden, 71min)
Mohammed Fellah