FCN møder Vejgaard i DBU Pokalen

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland skal en tur til Aalborg for at møde Danmarksserieklubben Vejgaard BK i pokalturneringen.

FCN træder sammen med de øvrige hold fra sidste sæsons Mesterskabsspil først ind i DBU Pokalen her i 3. runde, og dagens lodtrækning gav tigrene en tur til Aalborg, hvor Vejgaards tophold i Danmarksserien venter.

Vejgaard ligger på en delt førsteplads i Danmarksserien kreds 4 med fire sejre og en uafgjort kamp. Vejgaard sikrede sig billetten  med en sejr på 4-3 over FC Sydvest i 2. pokalrunde.

DBU Pokalens 3. runde har onsdag 20. september som programsat spilledag og onsdag 27. september som alternativ. Da FCN spiller Superliga både mandag 18. og fredag 22. september bliver kamptidspunktet for pokaldysten mod Vejgaard således på den alternative dato onsdag 27. september kl. 16.15 på Soffy Road.