FCN og Diadora forlænger og udvider samarbejdet

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland har løbet på banen i Alka Superligaen iført Diadoras spillesæt siden januar 2013. Og det vil tigerne fortsætte med at gøre i de kommende sæsoner. Aftalen mellem parterne er nemlig blevet forlænget til stor tilfredshed i FC Nordsjælland.

’Vi sætter stor pris på det engagement Diadora har vist, og viser, i FC Nordsjælland. Vi føler, at der hele tiden har været en god dialog mellem klubben og Diadora, og derfor er vi meget glade for at forlænge og udvide det gode samarbejde. Selv om der har været andre muligheder inde i billedet, føler vi, at Diadora er den rigtige partner for os,’ siger administrerende direktør Søren Kristensen.

Diadora har som nævnt leveret spilletøj og træningstøj til FC Nordsjælland siden januar 2013. I den nye aftale udvides samarbejdet bl.a. ved at omfatte tøj og udstyr til endnu flere hold i klubbens ungdomsafdeling.

’Vi føler Diadora har købt ind på, hvad FC Nordsjælland er og står for. Ligesom de har udvist stor interesse og loyalitet overfor den kurs, som klubben gennem lang tid har sat og stadig vil holde fast i. Der er flere synergier i spil mellem os, så vi er helt trygge ved at udvide et godt samarbejde, og glæder os til fortsat at bære Diadoras tøj og logo på og uden for banerne,’ siger Søren Kristensen.

Også hos Diadora er der glæde over udvidelsen af aftalen med FC Nordsjælland.

’Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med FC Nordsjælland. Både på og udenfor banen er FC Nordsjælland særledes professionelle og dette er helt på linje med Diadora’s værdier,’ siger Lars Bo Christensen, adm. direktør for Diadora.  Og han fortsætter; ’Sammen med FC Nordsjælland vil vi designe nye spilledragter, som vil være klar til 2018/19 sæsonstart.  De nye spilledragter skal være til glæde for spillere og fans.’