Emiliano: Vi tror på det hele vejen

Kategorier

To gange lykkedes det FCN at komme igen efter føring til hjemmeholdet. Her jubles over udligningen til 1-1.

Foto: Getty Images

Emiliano Marcondes scorede begge mål for FCN i 2-2 kampen i Horsens.

– Vi ved, vi kan score mål og bliver ved med at tro på det lige til det sidste. Selv da vi har fået udlignet til 2-2 i tillægstiden kører vi også efter et sejrsmål og var tæt på, lyder det fra en glad Emiliano Marcondes, der viste sin målnæse to gange.

– Ved det første mål kommer der et godt indlæg, som jeg får fat på og trækker mig fri til skud. Ved udligningen til 2-2 tog jeg chancen og løb lige et halvt sekund for min modstander, og det var præcis nok til at komme foran og få hovedet på bolden.

– Generelt spiller vi lidt for langsomt i dag og skaber for få målchancer. Især i 1. halvleg, men det var også svært, for de løber meget og dækker mange rum. Derfor skal vi også sørge for mere bevægelse, og det kom i løbet af 2. halvleg. Men de havde jo også deres chancer, så alt i alt skal vi vel være tilfredse med uafgjort, siger Emiliano Marcondes.

Victor Nelsson headede et hav af bolden væk i løbet af kampen:

– Det er lidt frustrerende at spille mod et hold, der bruger så mange lange indkast og enhver chance for at øse bolden ind foran mål i standardsituationer. Der kommer ingen rytme i kampen på den måde, og som forsvarer skal man hele tiden tænke på ikke at lave et indkast. Men vi lærer af det hver gang, og det er let at se i disse kampe hvad vi skal blive bedre til for at matche denne type kampe.

– Det var ærgerligt, at vi ikke fik i andenbolden ved målet til 2-1, men heldigvis svarede vi igen, og vi skal vel være glade for et point, når vi er bagud to gange i sådan en kamp, siger Victor Nelsson, der igen spillede en rigtig god kamp centralt i fosvaret.