Benjamin: Det har været meget lærerigt og hårdt

Kategorier

Benjamin Tiedemann Hansen fik sin debut for FCN i de sidste minutter mod SønderjyskE, men der var ikke så meget at fejre sammen med fansene bagefter.

Foto: Rie Neuchs

Benjamin Tiedemann Hansen fik sin debut mod SønderjyskE og håber nu på mere spilletid i pokalkampen i Aalborg mod Vejgaard.

Det blev desværre ikke nogen særlig mindeværdig debut for den 23-årige forsvarsspiller, der kom til FCN fra Fredericia for godt en måned siden. Benjamin Tiedemann blev sendt på banen i de sidste hektiske minutter af fredagens Superligakamp mod SønderjyskE, der udlignede på noget nær sidste spark og på den måde spolerede den sejrsfest, der var optræk til.

– Det var selvfølgelig stort at få debut, men bagefter stod jeg med en noget ambivalent følelse. Det havde været noget sjovere, hvis vi havde holdt føringen, lyder det fra Benjamin Tiedemann Hansen, der håber, at han kan få mere spilletid i pokalkampen mod Vejgaard.

Han vurderer sin første måned i FCN således:

– Det har været meget lærerigt og hårdt. Men det er også fordi, jeg har så store forventninger til mig selv. Jeg skal lære en masse nye ting, men også forsøge at holde fast i nogle af mine egne kompetencer, som jeg er hentet til klubben for. Og så skal kroppen lige vænne sig til meget mere træning.

– Vi træner tit tre timer om dagen, og det kræver lidt tilvænning. Selv om vi også var på fuld tid i Fredericia trænede vi sjældent mere end to timer. Så det er hele tiden en balance mellem sult efter at spille kampe og at slå koldt vand i blodet og vente på sin chance, siger Benjamin Tiedemann Hansen.

– Jeg kører på til træning, og så skal jeg selvfølgelig være så velforberedt som muligt, når chancen kommer. Jeg kom til FCN på et tidspunkt, hvor sæsonen var i fuld gang, og holdet vandt hele tiden. Så laver man ikke om, og jeg har jo heller ikke haft træningskampe til at vise mig frem i.

– Forhåbentlig kan jeg få chancen mod Vejgaard. Pokalen skal være min mulighed, og vi undervurderer bestemt ikke Vejgaard. Vi skal videre i år, men det bliver svært og kræver en stor indsats af alle mand, lyder det fra Benjamin Tiedemann Hansen.

FCN-spillerne flyver til Nordjylland i morgen tidlig, så de kan forberede sig bedst muligt til opgaven. Pokalkampen spilles onsdag kl. 16.15 på Soffy Road i Aalborg-forstaden Vejgaard.