Alex: Vi må glemme det her og komme igen fredag

Kategorier

Emiliano Marcondes scorede sit 6. sæsonmål mod AGF, men det mål var også et af kampens få lyspunkter, set med FCN-øjne.

Boesenfoto.dk

Der var dyb skuffelse i FC Nordsjællands omklædningsrum efter nederlaget til AGF, men nu retter alle fokus mod at revanchere sig fredag på hjemmebane mod SønderjyskE.

Selv om afslutningen af kampen mod AGF var opmuntrende, var alle klar over, at det skal være langt bedre på fredag, når SønderjyskE gæster Right to Dream Park. Målmand Alex Runarsson udtrykte det således:

– Der er ikke så meget at sige til AGF’s sejr. De får to mål, som vi bør forhindre ved at blokere skudmuligheden, og vi starter først for alvor kampen, da vi får scoret til 1-2.

– Det er bestemt ikke godt nok, og det må ikke ske, at vi rammer så langt under vores niveau, som vi gjorde i dag. Det er en kamp, som vi må glemme så hurtigt som muligt og straks fra i morgen se frem mod fredagens kamp og gøre det meget bedre mod SønderjyskE, lyder det fra FCN-keeperen.

Målscorer Emiliano Marcondes havde også svært ved at finde lyspunkter:

– Scoringen satte os lidt i gang, men det var vel også det eneste lyspunkt. Jeg kan ikke forklare, hvad der gik galt, men jeg tror, at vi alt for længe bare tænkte, at det er ikke vores dag i dag.

– De står meget kompakt, og det er som om, vi ikke tør spille op igennem midten af frygt for at tabe bolden centralt, og så bliver spillet for meget på tværs hele tiden, vurderede Emiliano Marcondes, der nu har scoret seks mål i denne sæson og fire af dem i de seneste tre kampe.