130.000 kroner samlet ind til Børnehuset SIV og indsamlingen forsætter

Kategorier

Onsdag aften stod godt 300 mennesker klar til at deltage i Kasseløbet, hvor der skulle samles penge ind til de syge børn og deres familier, som tilbringer megen af deres tid på institutionen Børnehuset SIV i Farum.

Alle løbere trodsede den silende regn og der blev løbet mange kilometer ved Right to Dream Park, hvor det handlede om at løbe så mange runder, som muligt på 1 time. Sidste år blev der samlet 40.000 kroner ind til Nordsjælland Hospitals Børne- og Ungeafdeling, men i år er beløbet kommet helt op på 130.000 kroner. Beløbet kan stadig blive lidt højere når alle deltagere i løbet har fået indtastet deres data fra Kasseløbet.

Sussi Olsen, der er daglig leder af Børnehuset SIV, deltog selv i løbet, og glædede sig enormt meget over den flotte opbakning.

’Vi bliver glade, når så mange mennesker er med til at hjælpe vores børn og deres familier, det er fantastisk og det gør en kæmpe forskel for børnenes hverdag,’ fortæller Sussi Olsen.

Kasseløbet er lavet i samarbejde med FC Nordsjællands stærke toppartner DHL, og det er andet år i træk at velgørenhedsløbet bliver afholdt. Initiativet er en del af den ’Røde Tråd’ omkring CSR-arbejdet i FCN, og stemmer samtidig overens med alle Give-Back projekterne, som Right to Dream-organisationen og dets aktører enten selv igangsætter eller støtter op omkring.

FC Nordsjællands nye adm. direktør Søren Kristensen havde for første gang muligheden for at deltage i Kasseløbet.

’Det var dejligt at se, at mange mennesker fra lokalområdet vil støtte op i regnvejret, og der var en utrolig fed energi fra alle, som deltog. Det gør os stolte at vi næsten kan tredoble beløbet fra sidste år, som er samlet ind til Børnehuset SIV. Hvis vi sammen kan være med til at forbedre bare lidt af børnene og familiernes hverdag, så har vi gjort noget rigtigt. Der skal lyde en meget stor tak til de partnere, som har doneret, samt dem som deltog i løbet,’ siger Søren Kristensen.

FCN besøger Børnehuset SIV i starten af oktober for at overrække pengene. Det er stadig muligt at støtte via Mobile Pay på nummeret: 30783635, mærk: Kasseløbet