Værd at vide før kampen i Lyngby

Kategorier

Ernest Asante arbejder altid hårdt for holdet og er populær hos fansene.

Foto: Rie Neuchs

FCN spiller søndag kl. 12.00 i Lyngby. Her er lidt statistiske vinkler på det spændende lokalopgør.

.…FCN har mødt Lyngby 13 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 5 gange, 2 kampe er endt uafgjort og 6 kampe er tabt. 6 af kampene er spillet i Lyngby, og her har FCN vundet 2 kampe, 1 kamp er endt uafgjort, og 3 gange har Lyngby sejret.

…begge klubber var med i Mesterskabsspillet i sidste sæson. Derfor mødtes de fire gange og med to sejre til hver klub som resultat. Det er FCN, der har revanche til gode efter nederlag på 1-2, sidst holdene mødtes i Lyngby midt i maj.

…Ernest Asante har scoret i hver af FC Nordsjællands første tre kampe og er blandt de nominerede til titlen som månedens spiller i juli af TV-selskaberne.

…FCN med 3 sejre og dermed 9 point i de første 3 kampe har fået den bedste sæsonstart nogensinde i de 16 sæsoner, klubben har spillet i Superligaen. Aldrig tidligere har FCN haft over 6 point efter 3 kampe.

…kun 3 af de 21 kampe (svarende til 14%) er endt uafgjort i de første tre spillerunder i Alka Superligaen i denne sæson. Det er et meget lavt antal og tyder på, at alle klubber jagter de 3 point hver gang.

…Lyngby til søndagens kamp må undvære Mikkel Rygaard, der skal afsone en spilledags karantæne for udvisningen i kampen mod Brøndby.

…kampens dommer, den 34-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt, er i gang med sin 4. sæson i Alka Superligaen. Sidst han dømte en kamp med FC Nordsjælland var i forårets 5-1 sejr hjemme over Silkeborg.