Værd at vide før dagens kamp mod FCK

Kategorier

Mads Mini Pedersen spillede sin kamp nr. 50 mod Helsingør og blev Man of the Match. I dag hyldes han før kampstart med blomster for sit jubilæum.

FCN spiller i aften kl. 18.00 hjemme i Right to Dream Park mod de forsvarende mestre fra FCK. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp.

VIDSTE DU AT…

…FCN og FCK har mødt hinanden 46 gange i Superligaen, og samlet set har FCK 29 sejre, 10 kampe er endt uafgjort og kun 7 gange har FC Nordsjælland vundet. Hjemme har FCN 5 sejre ud af 20 kampe, mens 5 er endt uafgjort og 11 med sejr til FCK

…hvis man kun ser på de seneste sæsoner, ser statistikken dog anderledes positiv ud for FCN. I de seneste seks sæsoner har FCN kun tabt én eneste hjemmekamp til FCK, og det nederlag er 4½ år gammelt. Ellers har hjemmekampene i de seks år givet FC Nordsjælland 3 sejre og 4 kampe er endt uafgjort.

…de seneste tre kampe mod FCK er alle endt 1-1. Således var FCN det eneste hold, der tog point fra mesterholdet FCK tre gange i sidste sæson.

…i kalenderåret 2017 er FCN og FCK de to klubber, der har hentet klart flest point i Superligaen. FCN har i sine 21 kampe i 2017 samlet 39 point, kun overgået med et enkelt point af FCK.

…kampens dommer, 40-årige Michael Tykgaard, er i gang med sin 8. sæson i Alka Superligaen. Det er første gang i denne sæson, at han dømmer en kamp med FC Nordsjælland.

…Mads Mini Pedersen spillede sin kamp nr. 50 mod Helsingør og gjorde det så godt, at han blev Man of the Match. Mads Mini hyldes i dag umiddelbart før kampstart med blomster for sit 50 kamp jubilæum.

…Fodbold Samarbejde Nordsjælland inden dagens kamp afvikler den årlige AL-Bank Cup, hvor næsten 40 hold af U/11 og U/10 drenge og piger har dystet hele dagen på banerne omkring Right to Dream Park. Alle deltagerne i stævnet bliver hyldet i pausen af dagens kamp, hvor de løber æresrunde.