U/14 drenge er startet på ny idrætslinje

Kategorier

Borgmester Ole Bondo Christensen og kommunens talentkoordinator Rasmus Kalle byder velkommen til 7i, den nye idrætslinje på Stavnsholtskolen.

7i på Stavnsholtskolen er den nye idrætslinje, som nu er startet i et samarbejde mellem skolen i Farum, Furesø kommune, Furesø Idrætsråd og en række elitesportsklubber.

12 spillere fra Farum BK/FCN havde i denne uge første skoledag i den nystartede 7i på Stavnsholtskolen. Efter halvandet års målrettet arbejde er den nye idrætslinje etableret, så skole og idræt fremover kan gå hånd i hånd i Furesø kommune.

Projektet har haft stor kommunal opbakning, og det var da også borgmester Ole Bondo Christensen, der klippede den røde snor ved indgangen til lokalet, hvor 7i klassen fremover samles om bogen, inden de sportsambitiøse elever  spredes i flere forskellige kommunale idrætsklubber, hvor de satser på deres sport.

Farum BK og FCN har været tæt omkring arbejdet i hele planlægningen af en idrætslinje sammen med kommunens øvrige klubber, og projektet har fra dag 1 haft stor opbakning fra både Furesø kommune, Furesø Idrætsråd og på Stavnsholtskolen.

Kenneth Rasmussen, T+ træner i FCN, er projektleder på “Bogen & Bolden” og har således også været en del af hele udviklingsfasen, der nu giver bedre muligheder for at tilpasse skolegang og dyrke idræt på topniveau ved siden af i Furesø kommune. Han siger:

– Vi er meget glade for al den velvilje, der har været fra alle sider omkring denne idrætslinje på Stavnsholtskolen. Hidtil har vi været en del af projekt “Bogen & Bolden” med base på Bagsværd Kostskole, men nu går vi en ny vej, og kan på den måde forstærke vores rødder i lokalsamfundet, hvilket betyder meget for vores klub.

Indvielsen af 7i var en milepæl for bredt samarbejde omkring at give de bedst mulige vilkår for eliteudøvere i Furesø kommune. Og for 12 glade fodbolddrenge fra Farum BK/FCN U/14 giver det bedre mulighed for at udvikle sig både som fodboldspillere og få en optimal skolegang ved siden af.