U/13 sejrede i Southampton Cup

Kategorier

U/13 truppen, der vandt Southampton Cup.

Drengene fra Farum BK/FCN gjorde det rigtig godt både på og udenfor banen over en hel uge i den store internationale turnering i Southampton.

I sidste uge fik U/13 holdet fra Farum BK/FCN sig en fantastisk oplevelse som deltager i den yngste gruppe i Southampton Cup 2017. Over en hel uge spillede 2005 drengene med i den meget velorganiserede turnering og sluttede af som vindere af finalen.

Så det var en flok stolte drenge og ledere, der kunne vende retur med guldmedaljer og pokal efter en stor oplevelse og en rigtig god indsats både på og udenfor banen. Der blev spillet på enestående flotte baner, som tilhører Southampton Akademi, og indkvarteringen af drengene fungerede også perfekt, så oplevelsen kunne ikke være bedre.

Der blev spillet 9 mod 9 på mål lidt større end ved dansk 8-mands fodbold, og offside reglen gjaldt. Det var en fin turneringsform, som Farum-drengene hurtigt vænnede sig til. På vej mod finalen slog drengene bl. a. både West Ham og værterne fra Southampton, og finalen blev vundet så sikkert som 5-1 over Bournemouth.

T+ træner Kenneth Rasmussen siger:

– Det var en god tur på alle måder. Forholdene var helt perfekte, og drengene spillede nogle flotte kampe og slog bl. a. tre Premier League klubber og sluttede med storsejren i finalen. Det var en god turnering, som vi gerne deltager i en anden gang.

– 8 dage afsted med 12-årige drenge giver en hel masse til sammenholdet, og vi kommer retur med en flok drenge, der er mere hærdede både på banen og også i alt det omkring kampene. De gjorde det rigtig godt på alle måder, og vi kan kun være utroligt tilfredse, siger Kenneth Rasmussen.

Her ses de stolte drenge med pokal og guldmedaljer: