Syv FCN-spillere på de danske U-landshold

Kategorier

Både Victor Nelsson og Viktor Tranberg kan få debut på Danmarks U/21 landshold.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland har fire spillere på Danmarks U/21 landshold, og for Viktor Tranberg og Victor Nelsson kan det blive debut.

U/21 landstræner Niels Frederiksen har valgt sin trup til de to første kvalifikationskampe til EM-slutrunden i 2019 ude mod Færøerne torsdag 31. august og hjemme mod Litauen tirsdag 5. september. De øvrige hold i Danmarks kvalifikationsgruppe er Polen, Finland og Georgien.

Der er udtaget 22 spillere til de to kampe, og FCN har fire mand med i truppen. Det er Mathias Jensen og Mads Mini Pedersen, der også begge var med på Danmarks hold ved sommerens EM-slutrunde og som nye Victor Nelsson og Viktor Tranberg, der begge er med for første gang.

– Jeg glæder mig. Det bliver spændende at prøve at være med på U/21 landsholdet. Og at være med fra start i en ny kvalifikationsturnering er bare ekstra sjovt, siger Viktor Tranberg, der tre gange tidligere har prøvet at bære nationaldragten, men det var på U/19 og U/18 landsholdene.

De fire FCN-spillere får også lejlighed til et gensyn med Marcus Ingvartsen, der nu spiller for belgiske Genk og naturligvis også har fået genvalg til U/21 landsholdet, hvor otte spillere er gengangere fra sommerens EM-slutrunde.

Der er også udtaget trup til Danmarks U/19 landshold, der onsdag 30. august spiller første kamp mod Sverige i en international turnering i Sandefjord i Norge. I den trup er FCN repræsenteret ved Magnus Kofod Andersen og Andreas Olsen.

Danmark U/18 landshold spiller to kampe mod Holland den 1. og 4. september, og til den trup har FC Nordsjællands Nicolai Baden Frederiksen fået valg.