Reserverne tabte i Haderslev

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FCN blev slået med 2-1 i Reserveholdsturneringen af et fysisk stærkt mandskab fra SønderjyskE.

Efter sejre over Esbjerg og OB i de to første kampe af efterårets Reserveholdsturnering gik den ikke længere for FCN, der måtte se sig slået i Haderslev.

Det blev aldrig en kamp, som FCN fik kontrol over. Hjemmeholdet stod godt og var hele tiden farlig og formåede med nærkampstyrke at få brudt næsten alle FCN-angreb, inden de blev farlige. Det udnyttede sønderjyderne allerede efter et kvarters spil til at bringe sig i front med 1-0.

Kampbilledet blev ikke meget bedre efter pausen, hvor der kun var spillet godt fem minutter, da hjemmeholdet scorede til 2-0. Det lykkedes dog alligevel FCN at skabe spænding igen med en reducering godt midtvejs i 2. halvleg. Jakob Johansson scorede på et indlæg fra Tobias Mikkelsen.

FC Nordsjællands assistenttræner Søren Krogh siger om kampen:

– Vi får aldrig tempo nok i vores spil, så vi kan spille bolden rundt om deres fysisk stærke spillere. Vores tekniske niveau var også for lavt i dag, og vort hold fremstod ikke med tilstrækkelig energi til at forhindre, at kampen blev på deres præmisser.

– SønderjyskE stillede med et godt hold, og det var god læring for vores unge spillere. De skal blive stærkere til at stå imod, siger Søren Krogh.

Matchfacts:

Sønderjyske-FCN 2-1 (1-0)
Mål: 15. minut 1-0. 51. minut 2-0. 72. minut 2-1 Jakob Johansson, assist Tobias Mikkelsen.

FC Nordsjællands startopstilling i 4-3-3:

Peter Vindahl Jensen
Frederik Juul Christensen, Benjamin Tiedemann Hansen, Abdul Mumin, Patrick da Silva.
Jacob Christensen, Collins Tanor, Mikkel Damgaard.
Tobias Mikkelsen, Mads Aaquist, Jakob Johansson.