Opjustering af tilskuertal

Kategorier

FC Nordsjællands 3-0 sejr over FCK blev set af 7.142 tilskuere i Right to Dream Park.

FC Nordsjælland oplevede stor interesse fra tilskuere i lokalområdet op til søndagens kamp mod FC København. Mange tog beslutningen om at købe billet til kampen på selve dagen, og derfor kom flere end forventet til indgangene ved hjemmeholdets afsnit på Right to Dream Park.

Alle kom ind i tide til kampen, og alle sikkerhedsforanstaltninger blev overholdt og udført, men det ekstra pres ved indgangene medførte, at en del af billetterne ikke blev scannet ind i klubbens billetsystem før sent søndag aften. Disse blev derfor ikke regnet med, da tilskuertallet for kampen blev offentliggjort til 6.392 besøgende i løbet af 2. halvleg.

FC Nordsjælland har mandag nu med 100% sikkerhed optalt alle benyttede billetter og kan derfor fastslå, at det korrekte tilskuertal for kampen mellem FCN og FCK lyder på i alt 7.142, hvoraf 984 var tilskuere med tilknytning til udeholdet på enten B-tribunen eller udeholdets familieafsnit på C-tribunen.

FC Nordsjælland vil gerne takke alle de fremmødte for en dejlig aften og den gode støtte. Vi håber på at se jer alle igen, når vi tager imod AGF mandag den 18. september kl. 19.00.