Kom så Helsingør: Over 1.000 gæster udløser gratis grillpølser

Kategorier

FC Nordsjælland og FC Helsingør byder mandag den 21.august på et historisk opgør mellem de to klubber i Alka Superligaen. Det er nemlig første gang at de to klubber krydser klinger i den bedste danske række.

FC Nordsjælland lover i samarbejde med Langelænder gratis grillpølser til alle FC Helsingør fans på udebaneafsnittet, hvis de kan samle over 1.000 tilskuere til deres første opgør i Farum. Det samlede antal tilskuere på udebaneafsnittet tælles op i pausen, og hvis der er mere end 1.000 tilskuere vil der være gratis grillpølser til Helsingør-tilskuerne på udebaneafsnittet.

Husk 3 for 2’s pris på billetterne

For at byde gæsterne fra FC Helsingør pænt velkommen til Alka Superligaen er der iværksat en kampagne om 3 for 2’s pris på billetter, læs om den HER.

KØB BILLET TIL KAMPEN HER