Hjulmand: Vi forsøger at have et svar

Kategorier

Foto: Rie Neuch

– Vi har meget fokus på vores eget spil, men vi forbereder os selvfølgelig også på modstandernes styrker og prøver at finde et modsvar, siger FC Nordsjællands cheftræner.

Kasper Hjulmand er ikke i tvivl om, at det bliver en svær opgave for FC Nordsjælland på søndag kl. 13.00 mod FCM i Herning. Midtjyderne har ikke fået den bedste start i Superligaen, men har til gengæld spillet sig frem til playoff runden til Europa League gruppespillet:

– Vi ved, det bliver en hård kamp for os. Det er første gang, de har haft en uges forberedelse til en Superligakamp, og de har en fantastisk trup med slagkraft, bredde og kvalitet. Det, FCM har gjort i Europa, er rigtig godt for dansk fodbold, og jeg ønsker dem held og lykke med at nå gruppespillet.

– De har mange muligheder, men vi har også nogle våben, og vi holder meget fokus på vores eget spil. Det bliver meget kampens præmisser, der kommer til at afgøre hvilke våben, der er bedst. Vi kommer med troen på, at vi kan score mange mål, og vi forsøger at have et svar på, hvad FCM kommer med.

– De har tre høje og fysisk stærke spillere i offensiven med Onuachu, Borring og Sørloth, så vi er forberedt på at skulle stå imod overfor mange lange bolde. Vi skal så i stedet finde rum den anden vej, og vi kører på som i de første kampe og tager til Herning med tro på det, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland spillede to kampe på MCH Arena i foråret. Den første var en mega succesoplevelse, da det var i netop den kamp, at FCN på sidste spilledag i grundspillet sikrede billet til Mesterskabsspillet med en sejr på 2-1. Men siden har FCN både tabt i Herning og meget uheldigt hjemme til FCM i vanvidskampen, hvor midtjyderne fik godkendt et mål, selv om bolden havde været langt ude over baglinjen.

– Jeg tror ikke, at de kampe betyder noget, når det går løs søndag. Vi fik selvfølgelig bevist, at vi kan vinde i Herning, men siden har vi jo også tabt der. Så det er en helt ny kamp nu på andre præmisser, siger Kasper Hjulmand.