FCN køber Nicolai Larsen

Kategorier

FC Nordsjælland styrker konkurrencen i målet med indkøbet af 26-årige Nicolai Larsen fra AaB. Målmanden træner for første gang her til formiddag med sine nye holdkammerater.

Nicolai Larsen kommer til FCN efter syv år i AaB og med 203 Superliga-kampe på CV’et samt et dansk mesterskab i sæsonen 2013/14.

Sportschef Carsten V. Jensen glæder sig over tilføjelsen af den erfarne målmand.

– Med tilgangen af Nicolai styrker vi den øjeblikkelige konkurrence i målet med en dygtig og rutineret målmand. Vi skal have den bedste udgave af Nicolai frem, og vi er overbeviste om at med konkurrencen fra vores andre dygtige målmænd samt træningen under målmandstræner Iñaki vil betyde, at vi ser Nicolai fra hans bedste side, fortæller CV.

Nicolai Larsen trådte sine første fodboldstøvler i Herlev IF, inden han i 2005 som juniorspiller skiftede til Lyngby Boldklub. Det blev aldrig til førsteholdskampe for Lyngby, da Nicolai rykkede til Aalborg allerede i hans første år som seniorspiller, hvor han altså har spillet siden 2010. Og efter syv år i Aalborg, glæder målmanden sig til en ny udfordring.

– Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har haft brug for ny inspiration, som kunne udfordre mig endnu mere. Jeg har været i AaB i syv år, og jeg har været virkelig glad for min tid i klubben, som har gjort meget for mig. Men jeg har manglet ny inspiration og nye øjne på mig for at udvikle mig yderligere og dermed tage det næste skridt.

– Jeg ved, at der er et enormt dygtigt trænerteam i FCN, og jeg ser frem til at skulle træne med de andre målmænd og selvfølgelig målmandstræneren Iñaki. Jeg har fulgt hans træning på youtube, og glæder mig til at blive en del af det træningsmiljø.

– Jeg kommer selvfølgelig for at konkurrere med Alex om at blive førstevalg i målet, det er det jeg går efter. Men jeg har også set, hvor dygtig han er, og ved, at det vil kræve det ypperste at vippe ham af pinden. Vi skal presse hinanden hver dag, og skulle jeg ikke blive førstevalg er jeg klar til at støtte ham og dele min erfaring med ham. Han virker som typen, der vil gøre det samme, slutter FCN’s nye nummer 18.

Facts om Nicolai Oppen Larsen:

Født: 9.marts 1991
Klubber ungdom: Herlev IF og Lyngby Boldklub
Klubber senior: AaB
Ungdomslandskampe: 37