FCN køber forsvarer i FC Fredericia

Kategorier

Benjamin Hansen skal spille med nummer 16 på ryggen.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland køber 23-årige Benjamin Hansen hos FC Fredericia i NordicBet Ligaen, og forsvarsspilleren træner første gang med sine nye holdkammerater torsdag formiddag.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller følgende om Benjamin Hansen.

– Benjamin er en spillende central forsvarer med en god base af grundfysik, teknik og fart og passer i det hele taget godt ind i vores set-up. Hans udvikling som spiller har efter et par mellemstationer for alvor taget fart det seneste års tid i FC Fredericia, hvor han har udviklet sig til en af de mest interessante forsvarere i NordicBet ligaen.

– Vi har fulgt Benjamin et stykke tid nu, og vi er overbevist om, at han har gode muligheder for at fortsætte sin udvikling hos os, og vi ser meget frem til samarbejdet.

Benjamin Hansen er vokset op på Fyn, og spillede sine ungdomsår i Næsby før han som U/17- spiller tilbage i 2009 rykkede mod Vejle for at starte på sportsefterskole og spille for Vejle Boldklub. Efter fire år som U/17 og U/19 spiller i Vejle gik turen tilbage til Fyn og Marienlyst. Her spillede Benjamin Hansen tre sæsoner, den sidste som anfører for Marienlyst, inden han i sommeren 2016 skiftede til FC Fredericia i NordicBet ligaen

Benjamin Hansen siger om klubskiftet:

– Jeg glæder mig utrolig meget til at komme til FC Nordsjælland med hele det store set-up, der er i klubben. Jeg har kun hørt godt om FCN, og jeg er sindssygt stolt over, at en klub som FCN har fulgt mig og giver mig chancen.

– FCN virker som det helt rigtige sted for mig lige nu, så jeg kan fortsætte min udvikling. Der stilles store krav til alle spillerne, men vi får også muligheder for at spille og vise os frem, og jeg tror på, at det kan blive et rigtigt godt match, siger Benjamin Hansen.

Facts om Benjamin Hansen:

Født: 7. februar 1994
Position: Forsvarer
Højde: 190cm
Klubber ungdom: Næsby og Vejle
Klubber senior: Marienlyst og FC Fredericia