FCN deltager i fynsk fodboldfestival

Kategorier

FC Nordsjælland spiller tirsdag 15. august kl. 18.30 med et blandet hold mod Liverpools U/23 hold på Egsfield Ground i Horne ved Fåborg.

Horne FS har tradition for at afholde en årlig fodboldfestival med bl. a. en spændende fodboldkamp på programmet. I år bliver hovedkampen på Egsfield Ground en kamp mellem Liverpools U/23 hold og FC Nordsjælland med et blandet hold af spillere fra Superligatruppen, der har brug for kamptræning og talenter fra U/19 truppen samt fra Right to Dream akademiet.

Kampen passer fint i programmet for FC Nordsjællands øjeblikkelige tophold i Alka Superligaen, to dage efter udekampen mod FCM i Herning og den næste hjemmekamp, som er mandag 21. august mod Helsingør. Der er ingen kampe i Reserveholdsturneringen, og der vil være spillere, der har brug for den ekstra kamptid på højt plan, som dysten mod Liverpools U/23 mandskab bliver.

Son sædvanligt rummer den fynske fodboldfestival også en masse andre aktiviteter end selve hovedkampen, og den er altid velbesøgt. FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand vil således sammen med Keld Bordinggaard før kampen være deltagere i en event, hvor festivalens gæster og sponsorer kan få et nærmere indblik i fodboldspillet bag kulisserne.

Arrangørerne håber naturligvis på rigtig mange tilskuere til kampen tirsdag 15. august kl. 18.30, og billetter kan købes HER.

FCN-fans, der har lyst til at tage turen til Horne ved Fåborg for at se kampen, har også chancen for at vinde billetterne, idet arrangørerne har udlovet nogle billetter som præmier i en konkurrence, som FCN i løbet af nogle dage lægger op på klubbens facebookside

Hold øje med den i den kommende tid, hvis du vil vinde en billet.