Fantastisk dag for alle Akademi-drengene

Kategorier

De hyggede sig på tværs af årgangene og fandt sammen med flot fodboldspil, lyder det fra Oliver U/11, Mathias U/14 og Hektor U/17 fra dette hold.

Boesenfoto.dk

Over 100 drenge fra U/11 til U/17 fra både FCN og Right to Dream spillede  FCN Academy Cup med blandede hold og fik en spændende dag med sjove udfordringer og nye venner.

Torsdag 3. august blev en historisk dag for FC Nordsjælland og klubbens to akademier. For første gang afholdt man en akademidag med et fodboldstævne, hvor alle spillerne blev blandet på tværs af alder og nationalitet.

16 hold dystede mod hinanden i Right to Dream Park med en spiller fra hver årgang på hvert hold i 8-mands fodbold. I øjeblikket er U/15 og U/17 fra Right to Dream Akademiet på besøg og spillerne fra Ghana var også spredt ud på de forskellige hold.

FCN U/19 drengene fungerede som coach for holdene, mens spillerne fra FC Nordsjællands Superligatrup dømte kampene. Alle akademi-trænerne sørgede for en perfekt afvikling.

Det blev til en masse god fodbold med finesser og dejligt sammenhold på tværs af alder og nationalitet. Drengene fik lært hinanden at kende på en helt ny måde.

Vi snakkede med den yngste og ældste samt en spiller midt imellem på ét af holdene for at høre, hvad der gjorde mest indtryk:

Oliver U/11: – Det er så sjovt at prøve at spille som et hold sammen med nogle, man slet ikke kender. Vi har vundet vores to første kampe, og jeg fældede én af de store med en ordentlig tackling. Vi er ikke bange for dem og går bare til den og spiller fodbold, som vi plejer.

Hektor U/17: Det er utrolig skægt med disse blandede hold. Det er sjovt at se det høje tekniske niveau hos U/11 og U/12 drengene. Jeg er overasket over at se, hvor gode de er med bolden. Jeg synes, de er bedre, end vi var i deres alder. De er teknisk gode og spiller flot sammen.

Mathias U/14: Det er rigtig fint alt sammen. De store hjælper de små, og vi koncentrerer os om at spille fodbold som vi plejer. Det gælder om at spille bolden og straks løbe i position igen. Jeg scorede et mål med hælen. Det var fedt og nu går vi hele vejen.

Som man fornemmer var der højt humør og masser af fællesskab ved FCN Academy Cup 2017, inden styrtregn til sidst drillede stævnet, men så var der tid til et holdbillede på tribunen med hele FCN/Right to Dream familien.

Se her nogle billeder fra akademidagen set gennem linsen af Boesenfoto.dk