4 års dagen for “Nordsaksen” mod FCK

Kategorier

Magisk øjeblik: Morten Nordstrand drejer nærmest vægtløst rundt i luften og saksesparker bolden i kassen til 2-2 den. 11. august 2013.

Boesenfoto.dk

I dag for præcis fire år siden scorede Morten Nordstrand med et fantastisk saksespark det mål, der nok stadig er det bedste nogensinde i Superligaen.

De næsten 8.000 tilskuere i Right to Dream Park, samt alle TV-seere og måske mest FCK-spillerne, så måbende til den 11. august 2013. Med syv minutter tilbage af kampen sendte Mario Ticinovic en høj fremlægning op til Morten Nordstrand, der sprintede fri, sprang til vejrs, drejede rundt i luften og saksesparkede bolden i kassen til 2-2 bag Johan Wiland i FCK-målet.

Morten Nordstrands saksesparksscoring gik verden rundt og blev også kåret som årets mål. Det kandiderer soloklart også til den bedste træffer nogensinde i Alka Superligaen.

Gense det fantastiske mål HER  

Og gør klar til nye store oplevelser i Right to Dream Park, hvor næste kamp er lokalopgøret mod oprykkerne fra FC Helsingør mandag 21. august kl. 19.00. Her fejrer FCN den fantastiske sæsonstart med et godt tilbud: Køb 3 billetter til 2 billetters pris.

Læs om det HER