Vind fede præmier i Fun Zone på søndag

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

På søndag kan du møde Fitness World i Fun Zonen før kampen mod Brøndby. Fun Zone åbner kl.14.00, og her vil der være mulighed for at hente flyers som giver 2 ugers gratis træning i Fitness World i Farum.

Derudover vil der være en goodiebag samt 6 måneders gratis træning på højkant, vinderen modtager sin præmie i pausen. Alt du skal gøre er at henvende dig ved Fitness Worlds stand i Fun Zone og skrive dit sædenummer fra billetten samt telefonnummer.

Der vil også være en sparke konkurrence, hvor man kan vinde drikkedunke, håndklæder mm.

Spil bordfodbold mod Superliga-spillerne
Det vil være muligt at få testet sine evner i bordfodbold mod et par af FC Nordsjællands Superliga-spillere som dukker op i Fun Zonen før kampen. Det sker fra kl.15.00-15.30 på søndag.

Kom i Autografzonen efter kampen
FC Nordsjællands Superliga-spillere kommer som altid i Autografzonen efter kampen, hvor de er klar til at få taget selfies og skrive autografer til de fremmødte børn. Autografzonen findes mellem A og D tribunen tættest på banen.