Værd at vide før dagens kamp mod Brøndby

Kategorier

Historiens vingesus hænger i luften over Right to Dream Park , hvor FCN spiller sin Superligakamp nr. 500.

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 16.00 i Right to Dream Park. Det er FC Nordsjællands Superligakamp nr. 500. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp.

Vidste du at…

…FCN og Brøndby har mødt hinanden 46 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 8 sejre, 11 kampe er endt uafgjort og 27 gange har Brøndby vundet. 25 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN kun sejret 4 gange, 8 kampe er endt uafgjort og 13 med sejr til Brøndby.

…i sidste sæson spillede FCN 1-1 hjemme mod Brøndby i grundspillet men tabte 0-1 i Mesterskabsspillet. Til gengæld vandt FCN begge sidste sæsons kampe på Brøndby stadion. Den seneste hjemmesejr over Brøndby daterer sig tilbage til 30. november 2014.

…FCN med 2-1 sejren i Odense i sæsonpremieren fik brudt en forbandelse. Det var første sejr over OB efter syv nederlag i træk.

…18-årige Magnus Kofod Andersen, der stadig er U/19 spiller, fik debut for FCN, da han kom på banen i de sidste tyve minutter mod OB. Han blev således debutant nr. 20, siden Kasper Hjulmand i januar 2016 vendte retur til FCN som cheftræner.

…kampens dommer, 33-årige Peter Kjærsgaard, er i gang med sin 5. sæson som Alka Superliga dommer. Han dømte to kampe i Right to Dream Park i sidste sæson.

…Det er FC Nordsjællands kamp nr. 500 i Superligaen, og FCN bliver dermed den 11. klub, der runder det magiske kampantal i Superligaens 28 sæsoner lange historie.

…FCN rykkede op i superligaen i 2002, dengang stadig under navnet Farum Boldklub, og siden har klubben været en del af det stærke selskab uafbrudt i 16 sæsoner. Det er altså 500 Superligakampe i træk, og FCN er den klub, der har hentet 8. flest point i Superligahistorien, selv om ti klubber har spillet flere kampe.

…FCN Fanbar er flyttet fra restaurant BITE til Club FCN for at give bedre forhold både ved opvarmning til kamp og en god 3. halvleg bagefter. I Club FCN er der mulighed for at spille dart, pool og bordfodbold med fodbold på skærmene og musik i højtalerne. Der vil som sædvanlig være åbent fra to timer før kampstart med Happy Hour i den første åbningstime og samme favorable priser som hidtil. Besøg fanbaren efter kampen i de nye omgivelser i Club FCN med indgang fra passagen bag D-tribunen.