Værd at vide før dagens kamp mod AaB

Kategorier

Med sejre i sæsonens to første kampe har FCN fået den bedste start nogensinde.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 16.00 i Right to Dream Park mod AaB. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

Vidste du at…

…FCN og AaB har mødt hinanden 44 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 14 sejre, 13 kampe er endt uafgjort og 17 gange har AaB vundet. 18 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN sejret 5 gange, 6 kampe er endt uafgjort og 7 med sejr til AaB.

…i sidste sæson tabte FCN 1-2 hjemme til AaB i grundspillet mens kampen i Aalborg endte 1-1. Holdene mødtes kun de to gange, da AaB ikke kom med i Mesterskabsspillet.

…to U/19 spillere har fået debut på Superligaholdet i denne sæson. Magnus Kofod Andersen debuterede i premieren i Odense, og i søndags fik Andreas Olsen sin debut, da han kom på banen mod slutningen af kampen mod Brøndby.

…kampens dommer, 35-årige Dennis Mogensen, er i gang med sin 5. sæson som Alka Superliga dommer. Han dømte kun en enkelt kamp med FCN i sidste sæson, og det var udekampen mod FCM i Mesterskabsspillet.

…med sejre i de to første kampe har FCN fået den bedste sæsonstart nogensinde. Det er FC Nordsjællands 16. sæson i Superligaen, men det er første gang, at klubben står med seks point efter to spillerunder.

…FC Nordsjælland målt på kalenderåret 2017 er den næstbedste klub i Danmark. Kun FCK har hentet flere point i 2017 end FCN.

…kampen mod AaB bliver et gensyn med to tidligere FCN-profiler. AaB-træner Morten Wieghorst var cheftræner for FCN med Kasper Hjulmand som 1. Team Coach, da de sammen skabte pokaltriumferne i 2010 og 2011. Og Jores Okore var en stærk forsvarsklippe på det hold, der med Hjulmand som cheftræner vandt guld i 2012 og sølv året efter. Jores Okore blev herefter solgt til Aston Villa men er nu i AaB med FCK som mellemstation.

…FCN Fanbar er flyttet fra restaurant BITE til Club FCN for at give bedre forhold både ved opvarmning til kamp og en god 3. halvleg bagefter. I Club FCN er der mulighed for at spille dart, pool og bordfodbold med fodbold på skærmene og musik i højtalerne. Der vil som sædvanlig være åbent fra to timer før kampstart med Happy Hour i den første åbningstime og samme favorable priser som hidtil. Besøg fanbaren efter kampen i de nye omgivelser i Club FCN med indgang fra passagen bag D-tribunen.