Truppen til den sidste træningskamp

Kategorier

FC Nordsjælland spiller tirsdag kl. 16.00 sidste træningskamp på bane 6 ved siden af Right to Dream Park mod det amerikanske hold FC Bridges fra Chicago

Efter ti dages træningslejr i Holland er FC Nordsjællands trup hjemme igen for at finpudse formen til sæsonpremieren ude mod OB på næste mandag. I Holland spillede FCN to træningskampe med Twente og Heerenveen, og nu sluttes der af med en sidste træningskamp i morgen tirsdag kl. 16.00.

Kampen spilles på bane 6 ved siden af Right to Dream Park mod FC Bridges fra Chicago. Det er et hold, der rejser rundt i Europa med amerikanske spillere, der drømmer om at spille sig til en kontrakt. For FCN er det lejligheden til at give mere kamptid til nogle af spillerne, og FCN stiller med denne trup:

1   Alex Runarsson
28 Peter Vindahl Jensen
5   Mads Mini Pedersen
9   Tobias Mikkelsen
10 Emiliano Marcondes
11 Mohammed Fellah
12 Ernest Asante
14 Mathias Rasmussen
17 Andreas Skovgaard
20 Patrick Da Silva
23 Mathias Jensen
24 Christian TK Køhler
30 Abdul Mumin
31 Godsway Donyoh
33 Collins Tanor
35 Jakob Johansson
36 Victor Nelsson
Magnus Kofod Andersen U/19
Andreas Olsen U/19
Nicolai Frederiksen (U/19)

FCN spiller sæsonens første hjemmekamp i Superligaen mod Brøndby søndag 23. juli kl. 16.00, og du kan allerede nu købe billet til det brag eller købe et sæsonkort til alle kampe i Right to Dream Park ved at klikke HER