Startopstillingen mod FC Twente

Kategorier

FCN tager kl.19.00 hul på den første træningskamp i Holland på træningslejren. Det bliver mod den hollandske Æresdivisionsklub FC Twente, som sluttede som nummer 7 i sidste sæson. Læs mere om Twentes historie og tidligere møder mod hollænderne HER.

Aftenens kamp bliver uden de 5 danske U/21-landsholdsspillere, som først stødte til truppen sent igår aftes og dermed ikke er klar til at spille aftenens kamp. Stanislav Lobotka er først tilbage fra sin ferie i næste uge, da han har fået en ekstra uges ferie fordi han tog direkte med det slovakiske A-landshold også bagefter til U/21 EM.

Startopstillingen til aftenens kamp bliver som følgende:

Alex Runarsson
Abdul Mumin
Viktor Tranberg
Patrick Mtiliga
Karlo Bartolec
Patrick da Silva
Victor Nelsson
Collins Tanor
Godsway Donyoh
Tobias Mikkelsen
Mohammed Fellah

Læs om hvordan du kan følge aftenens kamp HER.