Reserverne slog OB med 5-0

Kategorier

Mathias Rasmussen scorede to mål mod OB.

Foto: fcn.dk

Tirsdag eftermiddag lagde Odense rammen for endnu et opgør mellem FC Nordsjælland og OB. Denne gang var det reservernes tur, og de fulgte op på Superliga-holdets sejr ved at vinde 5-0 i den første kamp i Reserveholdsligaen.

FCN-spillerne var fra start af flyvende og der stod 4-0 efter 28 minutter på den ene flotte perle efter den anden, det var også resultat ved pausen. 2.halvleg kunne have budt på langt flere mål end det ene som Frederik Christensen scorede i 86 minut, men skarpheden var gået af FCN-spillerne.

Assistenttræner Søren Krogh fortalte følgende efter kampen:

– Virkelig en flot kamp, hvor vi kører med pedalen helt i bund. Vi spillede OB på kryds og tværs med flotte mønstre. Det ser lovende ud for fremtiden for vi har virkelig et koncept som de unge bare kan udfylde og kender til hudløshed. Alle ved hvad de skal, og hvis vi så samtidig er villige til at arbejde for hinanden så kan vi spille så godt som vi gjorde i denne kamp. Vores styrke er uden tvivl vores koncept og at vi arbejder for hinanden, det giver de individuelle egenskaber mulighed for at blive foldet ud.

Facts om kampen:
OB-FC Nordsjælland 0-5

0-1, 2 min, Andreas Olsen, assist Patrick da Silva
0-2, 6 min, Nicolai Frederiksen
0-3, 17 min, Mathias Rasmussen, assist Tobias Mikkelsen
0-4, 28 min, Mathias Rasmussen, assist Collins Tanor
0-5, 86min, Frederik Christensen, assist Nicklas Kristiansen

Startopstilling:
Peter Vindahl Jensen
Abdul Mumin
Magnus Wørts (71min, Marcus Gudmann)
Andreas Skovgaard
Tobias Mikkelsen (60min, Jacob Christensen)
Collins Tanor (71min, Frederik Christensen)
Magnus Kofod Andersen
Patrick da Silva
Mathias Rasmussen
Nicolai Frederiksen (65min, Jakob Johansson)
Andreas Olsen (75min, Nicklas Kristiansen)