Reaktioner fra sidste træningskamp

Kategorier

Mathias Rasmussen fik kort før tid sat en flot træffer ind.

Mathias Rasmussen, nordmanden spillede alle 90 minutter, men var ikke helt tilfreds efterfølgende:

– Vi havde fint kontrol på kampen, og vi vidste at vi var et bedre hold der kunne spille hurtigere end dem. Men vi skabte simpelthen ikke nok, og spillede ikke op til vores bedste. Vi havde store chancer, små chancer og generelt styrede vi vel bare kampen uden dog at score nogle mål. Det skulle have været en 3 eller 4-0 kamp, men vi havde ingen skarphed.

– Formen er ok, men ville gerne have haft lidt mere krudt i benene til de sidste 20 minutter. Men jeg er glad for de 90 minutter i dag, og håber at trænerne kan bruge mig i løbet af sæsonen, var melding fra nordmanden.

Emiliano Marcondes fik 90 minutter for første gang siden hjemkomsten fra ferie og U/21 EM:

– Jeg er faktisk lidt træt, nogle trætte ben. Det var ikke meningen at jeg skulle have spillet 90 minutter, men det var nok meget godt for formen at få løbet nogle meter. Det er meget lang tid siden jeg sidst har fået 90 minutter i benene.

– Men det var ikke vores bedste kamp, det fungerede ikke helt. Men nu er alle tilbage og klar igen til på mandag når vi tager fat på Superligaen, så jeg er sikker på at vi nok skal levere en god præstation, sagde Emiliano Marcondes.

Magnus Kofod Andersen, den 18-årige knægt spillede alle 90 minutter. De første 45 på den centrale midtbane ved siden af Mathias Jensen, og de sidste 45 minutter som højreback.

– Jeg synes faktisk det var en hård kamp, måske lidt tunge ben efter en fri dag og mange træningspas på træningslejren. Nogle ting fungerede okay, men på den sidste del af banen var vi ikke specielt gode og fik ikke skabt nok chancer.

– Det har været en udfordrende periode med træningslejr, det har været enormt lærerigt og selvfølgelig hårdt. Det har været dejligt at spille med på et højere niveau og mærke niveau i Superliga-truppen. Det skulle så gerne betyde at springet fra U/19 til Superliga bliver lidt mindre.

– Det som har overrasket mig mest er nok hårdheden af træningen, jeg synes jo egentlig at vi trænede meget og hårdt med U/19. Det gør mig ikke noget for jeg kan lide det, men der er alligevel en stor forskel og man bliver udfordret hele tiden. Men det får bare en i fantastisk form, så det er perfekt. Der er mange flere aktioner, altså sprints og der løbes flere meter. Men det er glimrende for det er nogle af de ting som jeg lægge på mit spil for at blive bedre, fortalte Magnus Andersen efter kampen.