Reaktioner fra efter sejren over OB

Kategorier

Foto: Getty Images

Magnus Kofod Andersen, den 18-årige midtbanespiller fik sin debut, da han kom ind i de sidste manglede 15 minutter. Hundested-knægten kan nu se frem til at skulle synge sin debut-sang for resten af FCN-truppen.

– Det var super fedt, jeg er utrolig glad og taknemmelig for chancen. Det gik lidt hurtigt, troede faktisk jeg i hvert fald skulle varme op 10 minutter mere. Men det var bare om at klæde om og så lige få info om standarder og så ellers ind i kampen. En fed følelse, men jeg kunne godt mærke sommerfuglene.

– Der gik egentlig ikke så mange tanker igennem hovedet, det var mest bare spædingen og glæden over at få lov til at komme ind. Jeg fik nogle gode dueller til at starte med, og selvom jeg ikke er den største, så kan jeg sagtens være med i intensitet og kraft, så det var perfekt ikke at skulle styre spillet alt for meget lige i starten og i stedet bare skulle tackle sig ind i kampen.

– Jeg har ikke lige fået tænkt over hvilken sang der skal synges for resten af truppen, men jeg vil glæde mig til det, afsluttede en smilende Magnus Kofod Andersen.

Mads ’Mini’ Pedersen kørte hårdt på i venstresiden, og havde et par gode rush til baglinjen, som kunne have givet mål.

– Jeg er ikke helt tilfreds, der var for store periode, hvor vi var for passive i vores pres. Specielt det sidste kvarter var ikke godt, men vi hiver en 2-1 sejr hjem i en af de rigtig tætte kampe. Vi har tidligere måske ikke stået imod det pres, som vi fik. Men vi har lært af tidligere sæsoner, og er vel blevet lidt mere mænd. Vi har fået fjernet nogle af mælketænder, og er i gang med at gøre klar til visdomstænderne.

– Nu glæder vi også til en fed kamp på søndag hjemme mod Brøndby. Vi håber at se mange tilskuere på stadion efter vi nu er startet med 3 point. Vi skal et eller to step op i tempo for at følge med Brøndby for de var også gode i deres kamp, men vi plejer at spille nogle utroligt underholdende kampe mod hinanden, så kom på stadion, slutter Mads ’Mini’ Pedersen.

Victor Nelsson spillede 90 minutter på midtbanen, og 18-årige Nelsson tog godt fra i duellerne:

– Jeg synes OB udfordrede vores pres-spil ganske godt. De overbefolkede midtbanen, så vi havde det svært i nogle perioder. Forsvarsspillerne var gode til at få skubbet op, så jeg synes egentlig at vi fik kæmpet godt som hold.

– Det er ikke nogen hemmelighed at jeg sad mest på bænken i foråret fordi (Mathias,red.) Jensen og Stano (Lobotka, red.) gjorde det godt. Nu er Stano væk, og han er bare en stærk spiller, men så må andre tage over og det vil jeg vise klubben og trænerne at det er mig som skal spille den plads ved siden af Mathias, fortæller Victor Nelsson.

Viktor Tranberg spillede sin Superliga-kamp nummer 17 i forsvaret ved siden af Andreas Maxsø:

– Det er stadig i starten af sæsonen, og der var masser af ting som ikke sad i skabet, men fedt at vi fik kæmpet en sejr hjem. Vi må erkende at specielt vores 2.halvleg ikke var god, der manglede vi mange ting. Dem forbedre vi som sæsonen skrider fremad.

– Søndag venter en sjov kamp mod Brøndby, vi skal nok lige have ryddet ud i nogle af fejlene inden den kamp. Men det plejer at være sjove og spændende kampe mod dem, så mon ikke der bliver lidt at se på igen, sagde Tranberg efter kampe.