Reaktioner fra kampen mod Heerenveen

Kategorier

Emiliano Marcondes, spillede de første 45 minutter:

– Jeg synes egentlig at vi starter kampen godt. Vi går lidt ned efter vores mål, og får ikke presset lige så højt, vi skal vist lige helt i tempo igen. Men det var et rigtig godt hold, de spillede meget køligt, selvom vi forsøgte at presse dem hårdt og højt. Det tror jeg ikke vi kommer til at møde i Superligaen, ikke end gang hos FCK, som ellers også er dygtige til at spille meget.

– Det var dejligt at komme i kamp igen, det har jeg savnet. Jeg ville gerne have spillet noget mere, men jeg skal lige passe lidt på hoften og sørgede for jeg ikke overbelaster. Men jeg kan godt mærke at det er lang tid siden jeg har spillet 90 minutter. Men jeg får lidt flere minutter på tirsdag også, og så skal vi ellers være klar til at give den fuld gas mod OB, sagde Emiliano efter slutfløjtet.

Victor Nelsson, spillede igen fra start på den centrale midtbane og 90 minutter

– Heerenveen viste sig som et godt hold. De byggede anderledes op end de fleste Superliga-hold gør, så vores presspil blev virkelig udfordret, men det var godt. Fed opgave mod nogle dygtige spillere. Vi spiller egentlig en fin kamp, men giver nogle håbløse mål væk der giver et dumt resultat. Alt i alt en fin test, med gode momenter.

– Formen er god, jeg vil gerne spille Superliga. Så det er bare om at tage så mange minutter, som muligt så jeg står bedst muligt, hvis trænerne vil bruge mig. Jeg er klar til at gribe mine chancer og hjælpe holdet alt hvad jeg kan, fortalte Nelsson lige efter kampen.

Mathias Jensen, var tilbage på midtbanen i styrmandens rolle og som målscorer:

– Jeg synes faktisk det var en svær kamp at spille fordi de var gode. Vi er ikke vant til at holdene plejer at spille så meget, og de spillede sig roligt ud af vores høje og aggressive pres uden de dog blev rigtig farlige. I 2.halvleg var vi bare ikke gode nok fra starten af, og giver dem nogle lette mål. Det føles ikke som en 3-2 kamp til dem sådan målt på chancer og spil, men det skal vi lære af.

– Vi har haft en uges pause, så formen er god. Jeg kunne godt have spillet alle 90 minutter, men der mangler måske lidt friskhed i kroppen for lige at få det sidste med. Målet var et godt angreb og perfekt indlæg, men jeg vil hellere vinde kampene end scorer mål, sluttede Mathias Jensen.

Mads ’Mini’ Pedersen, viste masser af styrke i gennembrudsspillet:

– Vi blev testet lidt i dag fordi de virkelig spillede roligt, og deres bagkæde lå langt tilbage. Det er anderledes end hvad vi plejer at spille overfor i Superligaen. Vi fik løbet mange meter i dag. Overordnet set var det ikke en 3-2 kamp, men jeg begår selv et straffe, som er klokkeklart.

– De første par dage har været hårde efter ferien, men nu er vi tilbage og så skal der køres på. Jeg kunne godt have taget alle 90 minutter i dag, men det er nok fint at starte roligt ud, sagde Mads ’Mini’ Pedersen efter kampen.