Reaktioner fra 1-1 mod Twente

Kategorier

Patrick Da Silva, 90 minutter i benene på venstrekanten med masser af motor:

– Vi havde lidt svært ved at komme igennem i første halvleg, men vi lukker også godt af nede bag i. Første halvleg var vel lidt død chancemæssigt, de scorer på en standard, som vi har svært ved at dæmme op for. De havde et par store gutter som kommer ind i feltet, det skal vi blive bedre til.

– 2. halvleg var langt bedre, vi skabte flere chancer og faktisk også nok til at vinde kampe, vi kan tage masser af gode ting med fra kampen.

– Det var lækkert med 90 minutter i benene, jeg har haft en god opstart og der er blevet bygget på med fysikken. Jeg glæder mig til at se tallene for at se om man har fået løbet de meter og sprints som er planen.

 

Patrick Mtiliga, anføreren spillede 65 minutter:

– Jeg synes vi viste nogle gode takter, vi var rigtig gode på bolden. Vi havde nogle gode pres-sekvenser, og generelt havde vi bare bolden mere end dem og det betyder også at vi skal være bedre til at kreere nogle større chancer. Men alt i alt en fornuftig træningskamp.

Collins Tanor, i en lidt uvant rolle som målscorer, men fik leveret et solidt aftryk på midtbanen:

– Det er faktisk nogle af de ting, som vi har trænet på. Og Mtiliga fortalte mig, at jeg bare skulle sørge for at få bolden tilbage ind i boksen, for du ved aldrig hvad der kan ske hvis den lige bliver rettet af. Og ja, så gik den ind ved den ene stolpe efter den lige blev rettet. Jeg tror, ikke målmanden kunne se bolden ordentlig fordi der var så mange foran ham.

– Jeg synes, vi fik vist nogle af de ting, som vi har trænet på her i opstarten, så det var en god præstation for holdet, men der er selvfølgelig ting som kan blive bedre. For mig personligt har det været en god opstart, jeg har fået mange minutter og fysikken begynder at blive bedre og bedre efter et forår med skade.

Tobias Mikkelsen, begynder så småt at få kroppen til at rulle og har haft en opstart uden skader:

– Jeg synes det var en god kamp, hvor vi havde mange gode momenter og presset var ganske fint i første halvleg. Men vi mangler gennembrudene, altså at skabe chancerne. Spillet var fint, men i første halvleg manglede vi chancerne. 1-1 er okay, men vi lukker et mål ind på en dødbold. Det skal vi have stoppet.

– Kroppen har det godt, det er dejligt at være i gang uden nogle skader. Lige nu er jeg glad når jeg kommer igennem uden at mærke noget. Det har handlet om at få bygget tingene op stille og roligt. Så jeg er en glad mand.