Mathias J: Altid nye, der træder til i FCN

Kategorier

Mathias Jensen havde kun en kort pause før træningslejren i Holland, men han har friske unge ben og glæder sig til sæsonstart i morgen.

– Oplevelserne ved EM for U/21 har bare givet mig endnu mere motivation, selv om ferien blev kort, siger FC Nordsjællands midtbanespiller Mathias Jensen før sæsonpremieren.

FC Nordsjælland spiller i morgen aften kl. 19 sin første kamp i den nye sæson ude mod OB, og for de spillere, der har repræsenteret klubben ved sommerens U/21 slutrunde har det været en ultra kort sommerferie på godt en uge. Men det generer ikke midtbanespiller Mathias Jensen, der glæder sig til kampen mod OB:

– Da jeg lige skulle i gang igen, følte jeg lidt, at jeg godt kunne have brugt en uge mere, men jeg er jo ikke så gammel, at jeg har brug for lang ferie. Når vi har tre uger, synes jeg næsten, det er for meget. Så jeg synes, det er fint og glæder mig til at komme i gang med sæsonen.

– Formen er god, for den nåede jo heller ikke at dykke så meget. Og det var en super fed oplevelse at være med ved U/21 EM. Det har givet mig ekstra motivation til at arbejde endnu hårdere for at blive bedre og også være en del af fremtidens danske U/21 landshold, siger Mathias Jensen.

I sæsonpremieren skal FCN starte mod klubbens “onde ånd” OB, der har vundet de seneste syv kampe i træk over tigrene, og med ugens salg af Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka møder FCN også op i en lidt ændret opstilling end den, der sluttede foråret. Men det ryster ikke Mathias Jensen:

– Vi ved godt, at det bliver en svær kamp i Odense. OB har et rigtig godt hold og har vundet over os mange kampe i træk, men på et tidspunkt skal vi have brudt den stime. Det er sæsonens første kamp, og selvfølgelig skal vi lige mærke, hvor vi står uden to så stærke spillere, men det bliver fedt at komme i gang.

– Først i slutningen af transfervinduet ved vi mere om, hvordan truppen ser ud. Det tager tid at få holdet på plads, men sådan er det altid her i klubben, hvor vi er vant til, at der sælges profiler.

– Tit er der mange fans og eksperter med bange anelser på det her tidspunkt, men der er altid nye spillere, der træder til. Det er det, der er så super fedt i FCN. De unge, der får chancen, viser også tit, at de kan gribe den, siger Mathias Jensen, der selv har grebet sin chance på fornemste vis i sidste sæson.