Mads Mini: Vi løber ikke rundt med armene oppe

Kategorier

Mads Mini Pedersen får her testet kvaliteten af Diadora-trøjen i ét af sine lynfremstød på venstrekanten mod OB.

Foto: Getty Images

– Det er fedt at få en god start, men der skal noget mere til for at slå Brøndby, lyder det fra den lynhurtige kantspiller før kampen søndag kl. 16 i Right to Dream Park.

Mange var spændte på at se FC Nordsjælland i sæsonpremieren mod OB mandag aften efter sommerens storsalg af topscorer Ingvartsen og playmaker Lobotka. FCN bestod med glans og vandt 2-1 i Odense, men det får ikke de unge tigre til at lette af jubel, fastslår 21-årige Mads Mini Pedersen:

– Vi er super glade, for det er altid fedt at få en god start. Men vi løber ikke rundt med hænderne over hovedet af den grund. Det var ikke lige godt alt sammen, og vi skal have bygget på.

– Det bliver en helt anden kamp mod Brøndby, og vi skal op i tempo for at slå dem. Men selvfølgelig var det dejligt at få vist alle, at vi godt kan spille fodbold, selv om vi har mistet to af holdets største profiler, siger Mads Mini Pedersen.

Han husker også sidste sæson, hvor FCN startede med en imponerende sejr på 4-0 i Viborg og herefter røg i en pointkrise med kun fire point i de næste otte kampe:

– Jeg blev skadet i premieren mod Viborg og måtte se på udefra. Det var ikke sjovt. Sådan en periode skal vi gerne undgå i denne sæson. Alle point tæller, og det gælder om at være på i hver eneste kamp.

– Sidste sæson nåede vi lige at rette op på den dårlige stime i begyndelsen af sæsonen og komme med i Mesterskabsspillet, men det kan vi ikke regne med igen. De point, vi tjener nu, kan gøre den store forskel, når regnskabet skal gøres op efter grundspillet.

– Vi skal også have point mod Brøndby, selv om det bliver svært. De så gode ud i deres første kamp, men vi er opsatte på at drille dem. Vi var uheldige med at tabe begge hjemmekampe til Brøndby i sidste sæson. Det skal revancheres nu, siger Mads Mini Pedersen.

Klik HER og køb billet til kampen mod Brøndby søndag kl. 16 i Right to Dream Park.