Kontraktforlængelse til assistenttræner Søren Krogh

Kategorier

Søren Krogh på træningsbanen i Holland.

Foto: fcn.dk

40-årige Søren Krogh har siden sommeren 2015 været assistenttræner for Superliga-holdet, men historien med FCN og Søren Krogh går endnu længere tilbage. Allerede i 2011 blev Søren Krogh træner i FC Nordsjælland, hvor han var med til at lede U/19-holdet indtil han altså i 2015 blev en del af Superliga-trænerteamet.

Det er dog ikke kun på trænersiden, at Krogh har været tilknyttet FCN. Han var også i flere år i førsteholdstruppen som spiller, nemlig fra 2004-2008. Det er derfor en ægte klubmand med FCN-DNA’et under huden, som der har forlænget aftalen.

Sportschef Carsten V. Jensen glæder sig over at fastholde Søren Krogh som en del af trænerteamet.

– Vi er glade for at forsætte samarbejdet med Søren, som i den grad kender vores måde at gøre tingene på. Søren har med sine mange år i klubben også været med til at udvikle den gode træningskultur vi har blandt vores unge spillere og han arbejder systematisk med sine opgaver. Han er stadig en ung træner, som skal forsætte sin udvikling, og det vil han kunne gøre i vores miljø, fortæller CV.

Cheftræner Kasper Hjulmand ser frem til at forsætte det gode makkerskab omkring sparring af træning.

– En fornøjelse at det er faldet på plads med en forlængelse af Søren, som jo er en del af klubben og snart kommer med inventaret. Han har været her i rigtigt lang tid og har et kæmpe hjerte for klubben. Han har arbejdet hårdt og loyalt for holdet.

– Han udvikler sig rigtig godt, og han er hjælpsom og sætter sig i holdets tjeneste. Det er en fornøjelse for mig som cheftræner at have en højrehånd, som er så dedikeret og som virkelig lever op til klubbens værdier hver eneste dag, fortæller Kasper Hjulmand.

Søren Krogh som besidder A-licens for træneruddannelser er ikke i tvivl om at han kan forsætte med at udvikle sig som træner i FC Nordsjælland.

– Det er i denne klub at mit hjerte er og jeg er selvfølgelig glad for at vi kunne få en aftale på plads for fremtiden. Mit fokus er stadig at udvikle mig som træner, det har faktisk været første prioritet. Og man får ikke en meget bedre skole at lære i end den jeg har her.

– Der er nogle virkelig dygtige trænere, som man kan læne sig op ad. Det er faktisk en fornøjelse at være en del af sådant et miljø, hvor det handler om spillet og udviklingen af det. Vi har tid til at dykke ned i de små nuancer og dermed udvikle spillet, holdet og den enkelte spiller, fortæller Søren Krogh.

Facts om Søren Krogh:
Alder: 40 år
Træneruddannelse: A-licens
Klubber som spiller: Holstebro BK, Brøndby IF, BK Frem, FC Nordsjælland og BGA.
Klubber som træner: BGA og FC Nordsjælland