Ishøj IF bliver en del af FSN-fællesskabet

Kategorier

FCN-formand Tom Vernon byder velkommen til Ishøj IF som ny samarbejdsklub med håndtryk til Gudmund Holm , formand for Ishøj.

Fodbold Samarbejde Nordsjælland fik endnu en stor medlemsklub, da Ishøj IF i søndags underskrev samarbejdsaftale i forbindelse med FC Nordsjællands hjemmekamp mod Brøndby.

Ishøj IF er en sammenslutning af Ishøj Boldklub og SB 50 og har over 1000 medlemmer.

Ishøjs formand Gudmund Holm siger:

– FCN-mentaliteten om at opbygge et hold af egen avl tiltaler os meget. Og i samarbejdet med FC Nordsjælland føler vi, at der er fokus på begge klubber. Vi har prøvet at være en del af Brøndby Masterclass, men FSN-fællesskabet tiltaler os mere.

– Vi kan se, at Ishøj IF får noget igen, og her føler vi, at der er stor gensidig opmærksomhed mellem klubberne. FSN kan tilbyde vores mange ungdomstrænere en meget attraktiv træneruddannelse, og der er en masse andet i samarbejdsaftalen, vi virkelig kan bruge.

– Til gengæld vil vi gerne bidrage i FC Nordsjælland med talenter, som vi har mange af. Vi har tidligere leveret en spiller som Riza Durmisi til Brøndby, og vi ser nu frem til et godt samarbejde FCN, hvor der er stort fokus på alle FSN-klubberne, siger formand Gudmund Holm.

FSN-koordinator hos FC Nordsjælland, Jens Andersen, glæder sig over at få endnu en velfungerende klub med fokus på ungdomsarbejde med i FSN-fællesskabet:

– Vi glæder os til samarbejdet med Ishøj IF, der er en super interessant klub, fordi de tænker udvikling ligesom os. De har nogle meget dedikerede trænere, som vi ser frem til at lave inspirerende træning sammen med.

– Jeg er sikker på, at vi vil få et meget aktivt samarbejde, som bliver spændende for begge klubber, og vi glæder os også til at se mange af Ishøjs medlemmer til Superligafodbold hos os, siger Jens Andersen.