Hjulmand vs. Wieghorst

Kategorier

Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst med pokalen, som de vandt sammen i både 2010 og 2011, hvor FCN i begge pokalfinaler slog FCM.

FC Nordsjællands hjemmekamp i morgen kl. 16 mod AaB er også en dyst mellem to cheftrænere, Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst, der sammen sikrede pokaltriumfer med FCN.

– Det bliver sjovt. “Viggo” er en super fyr og en rigtig god ven, der var en vigtig del af den optur i FCN, som jeg overtog. Det bliver hyggeligt at møde ham, men når kampen er i gang, er alt det gamle glemt, og så vil vi begge vinde, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

Morten Wieghorst med kælenavnet “Viggo” var cheftræner i FCN fra 2006 til 2011, og i de sidste tre år af sin regeringstid havde han Kasper Hjulmand som sin 1. Team Coach, så de var sammen om at sikre klubbens første to pokaler med pokalfinalesejrene over FCM i både 2010 og 2011.

Men nu står de altså i spidsen for hvert sit mandskab, og Kasper Hjulmand ser frem til kampen mod AaB:

– Det bliver en kamp mellem to hold, der gerne vil have bolden. AaB spillede en flot 2. halvleg i Parken mod FCK, og vi har stor respekt for dem. Det bliver super spændende, er jeg sikker på.

– Vi forsøger hele tiden at have svar på, hvad modstanderne gør, og selv om vi ikke spillede op til vores bedste mod Brøndby, var det ikke tilfældigt, at vi fik scoret tre mål. Vi havde set, hvor mulighederne lå, og de to første mål mod Brøndby var bygget rigtigt op helt nede bagfra ved at udnytte vores folk i fart.

– Vi skal gå hurtigt mod mål, når vi vinder bolden. Det gælder om at få det direkte spil til at virke og så finde angrebsmønstre, der kan åbne deres forsvar. Vi er helt vildt opsat på at få sat spillet sammen, sådan som vi kan li’ det, og som folk gerne vil se det.

– Det skal gerne være underholdende, og det tror jeg, det bliver igen mod AaB. Vi har hurtigt fået armene ned efter sejren over Brøndby og arbejder hårdt på at levere en god præstation igen foran hjemmepublikum, siger Kasper Hjulmand.