Hjulmand: Skulle have gjort det færdig i 1.halvleg

Kategorier

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand glædede sig over en god 1.halvleg, og at holdet stod imod i den sidste periode af kampen.

– Vi kommer godt af sted og kontrollerer kampen. Vi skulle have gjort det færdigt i første halvleg med tanke på de chancer og lige ved og næsten muligheder, som vi burde have skabt. Vi skal score mere end et mål i første halvleg.

– Vi mistede lidt intensiteten i slutningen af første halvleg og giver dem alt for store rum at spille i, og så spiller OB altså ganske fint uden dog at blive farlige. Men i 2.halvleg mister vi intensiteten i presset, og vi smider nogle mærkelig bolde væk, og de får scoret.

– Men vi får scoret på en offensiv standard, det var ikke tilfældigt, at vi kom derind i feltet via de kombinationer. Det har Søren Krogh og drengene arbejdet sindssyg meget på, fedt at se når den slags ting går op i højere enhed.

– Derefter kriger vi den hjem og misser nogle store muligheder for at score, men tager fra Odense med 3 point og det er noget tid siden, det er sket.

– Magnus Kofod kom ind og fik sin debut. Han har trænet med i en periode og har vist sig godt frem. God intensitet, falder godt ind i rytmen. Da Mathias måtte gå ud (Jensen, red.) var der Magnus der skulle ind til din debut på et svært tidspunkt i kampen, og en svær udebane. Det er den første af flere af de unge, som nok skal få sin debut. Vi må se hvor lang tid, der går, før nogle af de andre kommer i spil, fortalte Hjulmand efter kampen.