Hjulmand: Linjerne for sæsonen skrives ikke efter én kamp

Kategorier

– Vi glæder os til premieren i Odense og har forberedt os godt, men der kan være store udsving i præstationerne i starten af en sæson, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner.

AGF og Horsens sparkede den nye Alka Superliga i gang i aftes, men for FC Nordsjælland er der først sæsonpremiere mandag aften ude mod OB, så FCN-truppen har endnu et par træninger, før det går løs, og Kasper Hjulmand siger:

– Vi glæder os til at komme i gang med at spille om point. Det har været en intens preseason og meget kort for de spillere, der er kommet retur fra U/21 EM. Men vi har brugt tiden godt og tager til Odense med forventning om at spille en god kamp.

– Det er sæsonens første kamp, men der skrives ingen linjer for sæsonen efter kun én kamp. Man går selvfølgelig altid efter at komme godt i gang, men det står og falder ikke med den første kamp. Vi skal bare helst have en bedre sæsonstart end sidste år, siger Kasper Hjulmand.

Han tænker her ikke alene på den første kamp i fjor, hvor FCN vandt 4-0 i Viborg men den efterfølgende tid, hvor det var sløjt med pointhøsten, idet FCN kun stod med otte point på tavlen efter ti kampe.

– Vi ser tit store udsving i resultaterne i starten af en sæson, hvor der har været udskiftning i trupperne. Sådan er det også hos os, men jeg ser ikke et fodboldhold som 11 spillere, men som en hel trup. Når nogle forsvinder må andre træde frem.

– Vi har i den seneste sæson set unge spillere udvikle sig, og det vil ske igen. Om et år er det andre navne, vi taler om som de bærende på holdet. Det er min opgave som træner at se hvem af de unge, der både vil og er i stand til at tage et skridt op og tage større ansvar. Og vi vil se nye ansigter gøre sig bemærket. Sådan er det i vores klub.

– Vi skal op mod et stærkt OB hold, der har haft stor stabilitet i truppen og er blevet tilført et par profiler. Der er et stort potentiale i OB-truppen, og vi glæder os til udfordringen, siger Kasper Hjulmand inden mandagens premierekamp.